Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, egész napos sebesség-ellenőrzéssel próbálják meg kiszűrni a gyorshajtókat április 19-én.


Szerdán reggel 6 órától másnap reggel 6 óráig egy évek óta ismétlődő európai akció, az úgynevezett Speedmarathon keretében figyelik majd az autózókat


– közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata.


A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint az egész Európát érintő akció célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, az ehhez kapcsolódó kampányban pedig már nem először vesz részt Magyarország.


Az ellenőrzés ideje alatt a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz, emellett pedig a változtatható helyű műszerek részére több ellenőrzési helyet is kijelölnek majd.


A Csongrád megyét érintő ellenőrzések pontos helyszínei és időpontjai itt találhatóak.R%c3%b3zsa2

Seres Rózsa

Mindig is érdekelt a média világa, a középiskola befejezését követően pedig a televíziózás világában is kipróbálhattam magam. Szerkesztő-riporterként leginkább a kulturális témák érdekeltek; miután pedig a bölcsészkarra kerültem, az egyetemi rádió újraindításából is kivettem a részem. Úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy a dolgok valódi arcát mutassuk, és törekedni fogok arra, hogy az olvasók továbbra is megbízható forrásként tekintsenek az oldalra.