A kormány már elárasztotta az országot az „Állítsuk meg Brüsszelt!” plakátjaival, a Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt pedig az elmúlt napokban azt mutatta meg, hogyan lehet ezek mellé kontrasztot állítani.


Egy teljes nap se telt el, de már több millió forintnál jár a támogatásaink összege. Hamarosan publikáljuk az első, megyékre lebontott toplistát! Addig is készítettünk nektek egy újabb képet a pozitív plakátunkról a kormány negatív plakátja mellett


– írta a Momentum Facebook-oldalán, akik először matricákkal variálták át a kormány Brüsszel-ellenes plakátjait. Felhívásukat tegnap tették közzé, azóta pedig már több, mint négymillió forintot gyűjtöttek össze a támogatók – írja az Index.


A Magyar Kétfarkú Kutyapárt is a napokban indította be az ellenkampányát, szintén adakozásra buzdítva az őket támogatókat. A Momentumhoz hasonlóan ők is plakátokra gyűjtenek az „Állítsuk meg az állítsuk meg Brüsszelt!” kampányukhoz, melyre a szimpatizánsok egy nap alatt hétmillió forintot ajánlottak fel.
A választásokhoz közeledve egyébként még várható, hogy a Jobbik, az MSZP, és természetesen a Fidesz is plakáton „hirdeti majd az igazát”.


Képek: Facebook


R%c3%b3zsa2

Seres Rózsa

Mindig is érdekelt a média világa, a középiskola befejezését követően pedig a televíziózás világában is kipróbálhattam magam. Szerkesztő-riporterként leginkább a kulturális témák érdekeltek; miután pedig a bölcsészkarra kerültem, az egyetemi rádió újraindításából is kivettem a részem. Úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy a dolgok valódi arcát mutassuk, és törekedni fogok arra, hogy az olvasók továbbra is megbízható forrásként tekintsenek az oldalra.