Hét kilogramm ópiumszármazékot rejtett el egy brit férfi a gépkocsijában, a pénzügyőrök azonban megtalálták azt a röszkei határátkelőhelyen – írja az MTI.


Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, hogy a belépésre jelentkező férfi autóját átvizsgáló pénzügyőr a jármű pótkerékén friss szerelés nyomait vette észre. A pénzügyőrök ezt követően a gyanús kereket leeresztették, a gumiköpenyt felvágták, és hét csomagban, több mint hét kilogramm kábítószergyanús anyagot - a gyorsteszt szerint ópiumszármazékot - találtak - tudatta az alezredes.


A pénzügyőrök a 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint az autót vezető brit állampolgárt is átadták a rendőrségnek.R%c3%b3zsa2

Seres Rózsa

Mindig is érdekelt a média világa, a középiskola befejezését követően pedig a televíziózás világában is kipróbálhattam magam. Szerkesztő-riporterként leginkább a kulturális témák érdekeltek; miután pedig a bölcsészkarra kerültem, az egyetemi rádió újraindításából is kivettem a részem. Úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy a dolgok valódi arcát mutassuk, és törekedni fogok arra, hogy az olvasók továbbra is megbízható forrásként tekintsenek az oldalra.