Az influenzajárvány miatt az országban több mint ötven egészségügyi és ápolási intézményben rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat az utóbbi napokban.


Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) legfrissebb adatai alapján a látogatás tilalmak Csongrád megyében


Hódmezővásárhelyen az Egészségügyi Ellátó Központjában, Székkutason a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Kakasszéki Gyógyintézményében, a Szegedi Tudomány Egyetem Szent Györgyi Albert Klinikai Központjában, továbbá Deszken, a Csongrád Megyei Mellkasi Betegségek Szakkórházában élnek.


Kép: hazipatika.com


R%c3%b3zsa2

Seres Rózsa

Mindig is érdekelt a média világa, a középiskola befejezését követően pedig a televíziózás világában is kipróbálhattam magam. Szerkesztő-riporterként leginkább a kulturális témák érdekeltek; miután pedig a bölcsészkarra kerültem, az egyetemi rádió újraindításából is kivettem a részem. Úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy a dolgok valódi arcát mutassuk, és törekedni fogok arra, hogy az olvasók továbbra is megbízható forrásként tekintsenek az oldalra.