Dailyszeged szoveges

Három év alatt 600 szociális bérlakást újít fel és ad bérbe a város

Szeged hírei 2017. jún. 24., 08:07

600 rászoruló család juthat szociális bérlakáshoz.

Tovább...

Az SZTE is részt vett az Egészség Kapuja kiállításon

Szeged hírei 2017. jún. 24., 08:28

Budapest adott otthont 2017. június 19-én és 20-án a Kína és tizenhat Közép-Kelet Európai ország képviselőinek részvételével zajló konferenciának.

Tovább...

Új számítógépeket kapott az Odesszai fiókkönyvtár

Szeged hírei 2017. jún. 24., 08:16

A gépeket csütörtök délután adták át.

Tovább...
Angerszeged Kultúra

Anger Zsolt Szegeden volt kemény

Ő lett ugyanis a SZIN egyik idei arca. Jópofa videósorozatában a színész filmetűdökben arról is beszél, hol csajozott először, és mire készüljön, aki a nyár végén a SZIN-re érkezik. 

Tuleles Kultúra

Hányni a macifröccstől, ilyen a szerelem

Sokan sokféleképpen állnak hozzá a graffitikhez. Én például a sima tagelést (az "alkotó" becenevének megjelenítése) nem tartom a street art részének, viszont tényleg jól sikerült, és érdekes graffitik is vannak. Vannak azonban olyanok is, akik innen-onnan vett rövid idézeteket "fújnak föl a falra", vagy éppen a hídra. Szegeden is elég sok ilyet látni.

Gáspár Lacit sokan hallgatták a Ligetben

Soha sincs egyedül - énekelte az előadó a szegedi Majális színpadán. De nem csak azért, mert - mint előtte fogalmazott - a Jóisten mindig vele van, de azért is, mert több százan hallgatták koncertjét a Ligetben. Előtte és utána az Útközband játszott, őket is sokan szerették, rengetegen pedig már csak a közösség, a hangulat, és a jó idő szerencsés kombinációjának köszönhetően is kijöttek.