Dailyszeged szoveges

Tök ingyen netezhetnél az összes egyetemi épületben

Tech 2017. aug. 16., 04:57

És az összes alatt nem csak a szegedieket értjük, hanem a legtöbb hazai, és egy rakás külföldi kampuszt is.

Tovább...

Lapcom-felvásárlás: az MKB állja a cechet

Gazdaság 2017. aug. 19., 13:20

A masszívan nyereséges cégért akár tízmilliárdot is fizethet Andy Vajna.

Tovább...

Amíg nem figyeltünk, a Mars tér mellett csendben kinőtt egy teljes iparág

Gazdaság 2017. aug. 16., 04:15

A Mérey utca lett a szegedi Népliget: lényegében elfoglalták a telekocsizók. De ki húzhat hasznot mindebből? Többen, mint akik jelenleg kihasználják.

Tovább...
Anger Zsolt Szegeden volt kemény

Ő lett ugyanis a SZIN egyik idei arca. Jópofa videósorozatában a színész filmetűdökben arról is beszél, hol csajozott először, és mire készüljön, aki a nyár végén a SZIN-re érkezik. 

Hányni a macifröccstől, ilyen a szerelem

Sokan sokféleképpen állnak hozzá a graffitikhez. Én például a sima tagelést (az "alkotó" becenevének megjelenítése) nem tartom a street art részének, viszont tényleg jól sikerült, és érdekes graffitik is vannak. Vannak azonban olyanok is, akik innen-onnan vett rövid idézeteket "fújnak föl a falra", vagy éppen a hídra. Szegeden is elég sok ilyet látni.

Gasparlaci Kultúra

Gáspár Lacit sokan hallgatták a Ligetben

Soha sincs egyedül - énekelte az előadó a szegedi Majális színpadán. De nem csak azért, mert - mint előtte fogalmazott - a Jóisten mindig vele van, de azért is, mert több százan hallgatták koncertjét a Ligetben. Előtte és utána az Útközband játszott, őket is sokan szerették, rengetegen pedig már csak a közösség, a hangulat, és a jó idő szerencsés kombinációjának köszönhetően is kijöttek.