Dailyszeged szoveges

Milliókba kerülhet a megye nevének lecserélése?

Szeged hírei 2017. szept. 16., 21:49

Csak az elfogadás után döntenek róla, kit terhel az összeg, amit egyébként nem tartanak extra kiadásnak, mert amúgy is gyakran kell cserélni a bélyegzőket és a kiírásokat.

Tovább...

Három év múlva lehetünk csécsémegye

Szeged hírei 2017. szept. 4., 19:17

A megyeszékhely Szeged marad.

Tovább...

Hallgat mindenki a Délmagyar eladásáról

Szeged hírei 2017. szept. 11., 19:17

Sem a lap újságírói, sem a régi és új tulajdonos nem kívánta kommentálni érdemben a Csongrád megyei lap eladását, és az az után várható változásokat. A Lapcom-igazgató szerint a cég eddig is eladó volt, csak komoly vevőre várt, a Médiatanács szerint nem sérült a sokszínű tájékozódás azáltal, hogy az összes helyi lap kormányközeli cégek tulajdonába került.

Tovább...
Anger Zsolt Szegeden volt kemény

Ő lett ugyanis a SZIN egyik idei arca. Jópofa videósorozatában a színész filmetűdökben arról is beszél, hol csajozott először, és mire készüljön, aki a nyár végén a SZIN-re érkezik. 

Hányni a macifröccstől, ilyen a szerelem

Sokan sokféleképpen állnak hozzá a graffitikhez. Én például a sima tagelést (az "alkotó" becenevének megjelenítése) nem tartom a street art részének, viszont tényleg jól sikerült, és érdekes graffitik is vannak. Vannak azonban olyanok is, akik innen-onnan vett rövid idézeteket "fújnak föl a falra", vagy éppen a hídra. Szegeden is elég sok ilyet látni.