A szerző felvételei

Soha sincs egyedül - énekelte az előadó a szegedi Majális színpadán. De nem csak azért, mert - mint előtte fogalmazott - a Jóisten mindig vele van, de azért is, mert több százan hallgatták koncertjét a Ligetben. Előtte és utána az Útközband zenekar játszott, őket is sokan szerették, rengetegen pedig már csak a közösség, a hangulat, és a jó idő szerencsés kombinációjának köszönhetően is kijöttek.

- Csak úgy, hogy ne legyek otthon - mondta Szabó Kristóf arra a kérdésemre, ő pontosan miért jött ki.  A szegedi fiatal egy haverjával és az ő barátnőjével jött ki meghallgatni a koncerteket. A fellépők közül neki csak az Útközband nyerte el a tetszését.

Sokan voltak

A több száz fős hallgatóság igen vegyes volt. Voltak köztük a vizsgaidőszak előtti utolsó heteket kiélvező söröző egyetemisták, aktívan szórakozó idősek, és persze nagy családok is, így sokan tapsoltak Gáspár Lacinak még akkor is, amikor bejelentette, hogy azt a számot adja elő, amivel anno kiesett. Aztán a következőre azt jegyezte meg, ha azt adja elő, nagyobb valószínűséggel marad benn.