Forrás: SZIN/Facebook

6 éves kor alattiaknak ingyenes, 14 éves korig pedig kedvezményes gyerekjegyet vezetnek be a Szegedi Ifjúsági napokon. Az újítást azért vezetik be, mert a szervezők szerint sokan kérték, hogy a kicsik is élvezhessék a fesztivált - természetesen szigorúan szülői felügyelettel. 

"Ilyen nincs és mégis van!"

- ezzel harangozták be a szervezők az új lehetőséget. A fesztiválokat sokan szeretik nem túl gyerekbarát helyként láttatni: persze elsősorban azok, akik még nem igen jártak ilyen rendezvényeken. A SZIN most igyekszik erre rácáfolni: gyerekjegyet vezetnek be, amivel szüleikkel a kicsik is kilátogathatnak a koncertekre, zenei programokra, vagy éppen már előtte a Civil Falu programjaira.

Hat éves életkor alatt ingyenes a belépő, 7 és 14 éves kor között pedig 3990 forintért kínálnak napijegyeket. Gyerekjegyeket csak online és a jegyértékesítési irodákban lehet, elővételben venni, és a bejáratnál ellenőrzik a kicsik életkorát. A rendezvényen egyébként hivatalosan 14 és 18 közötti fiatalkorúak is csak szülői felügyelettel maradhatnak és léphetnek be.