Jelenet a készülő előadásból. Forrás: szegediszabadteri.hu

Az író időskori szerelmi fellángolásait feldolgozó darabban egy videós bejátszás is lesz, melyben az író múzsája emlékszik vissza idős korában - ehhez keresnek 70 év feletti vállalkozó szellemű szereplőket.

Hajnali részegség címmel Kosztolányi Dezső életének utolsó szakaszát és annak szerelmi bonyodalmait viszi színre nyáron a REÖK Szabadtéri Színpadon Réczei Tamás rendező. Az előadásban ismert írónk szerelmének időskori énje is megszólal, méghozzá egy videófelvételen keresztül, visszaemlékezésként. Ehhez a felvételhez keres a színház vállalkozó kedvű, 70 év feletti hölgyeket. A legrátermettebb jelentkező így olyan színművészekkel szerepelhet egy előadásban - képernyőn keresztül - mint Kőszegi Ákos, Koltai Róbert, Gubík Ági és Fodor Annamária.

A válogatást július 10-én, hétfőn 15 órakor tartja a Színház a Reök-palotában (6720 Szeged, Magyar Ede tér 2.). Külön produkcióval készülni nem kell. Kérjük, részvételi szándékát előzetesen jelezze a produkcio@szegediszabadteri.hu címen, Kristó Helga produkciós menedzsernél!