Utoljára lép fel a Kozmosz Szegeden, Tálas Péter Csongor beszél a bűvészkedés trükkjeiről a Nyugiban. Programajánló a jövő hétre.

Nézd meg a Dóm tornyából a várost!

Ha első éves koleszos vagy, mindenképpen érdemes még idén legnagyobb templomunk tornyából ráeszmélned: Szeged szép. Pont. Emellett belülről is megnézheted a Fogadalmi Templomot csütörtök délután, ami amellett, hogy gyönyörű, és a művészetek rajongóinak is csemege, szegedieknek is érdekes lehet, hiszen az utóbbi időben alaposan át lett rendezve belülről a lezajlott felújítás során. Esemény itt.

Kozmosz utoljára Szegeden :(((((

Ahogyan korábban írtam róla, a magyar alternatív zene egyik kiváló punk-rock formációja sajnos idén nyáron befejezi. Nem vesztek össze, lehet, hogy még összeállnak, de most - mint írták - ennyi volt. A szókimondó, aktuális szövegeiről, de versátiratokról is ismert banda a Cool Club-ban lép fel jövő szombaton. Esemény itt.

Milyen hátrányok származhatnak abból, ha valaki bűvész lesz?

Többek között ezzel az igen megindító mondattal is promózza a BTK HÖK a Nyugi Kertben jövő csütörtökön este tartott eseményt, amely ettől még érdekesnek ígérkezik. Tálas Péter Csongor, lerántja a leplet mindazon kérdésekről, amik felmerülhetnek az emberben a bűvészkedés kapcsán. Esemény itt.

Szimuláció-e a valóság?

Több elismert tudós szerint is lehetséges, ezt járja körül az előadásban, és az azt követő beszélgetésben a Szegedi Humanista Társaság a Földváry utcai Zöld Teraszon. Esemény itt.