Képernyőmentések

Ugye bár így nézünk ki alapjáraton tantárgyak sematikus rajzait ábrázoló postitekkel, és egy valaminek nagyon örülő lány sziluettjével, de reggel óta már használhatóak a különböző megjelenési alternatívák, szóval nézegessük csak végig, és válasszunk! A jobb felső sarokban a Microsoft emblémájára emlékeztető négy színű kis karikára kell kattintani hozzá.

Van ugye ez a témobilos színű doktorszöszis, virág gimáziumos, amin a logón kívül tényleg minden magenta lesz, de olyannyira, hogy ha ezt választod, szinte már énekled is a come'n Barbie girl-t. Fun fact: egy népszerű YouTube-os Neptun-oktatóvideóban is ezzel a témával találkoztam elsők közt, amikor kíváncsi voltam, hogy milyen is az oldal felülete. Mondjuk az érdekelne, hogy ilyen lila talárt tényleg lehet-e kapni, és ha igen, lenne-e, aki hordaná? (És ami még érdekesebb, a sorban ez van az első helyen, nem az alapértelmezett kék téma.)

Ez a csaj szerintem rögtön egy bioboltból érkezett ennek a képnek a fotózására, és utána már ment is tovább a hogyan legyünk vegán paleolitok úgy, hogy közben újrahasznosítjuk a szemetet? konferenciára. A kis levelek mögé betettek egy, a TIK nagy előadójában lévőkhöz hasonló sematikus írást is, szóval ezt a layert nyugodt lélekkel el is nevezhetjük eco-uni témának. Na, hogy tetszik?

A narancsszínű témánál senki se gondoljon politikai konnotációkra, ez az ősz sablonja, valamint az adott méretű stockfotóra bezsúfolt legtöbb fa előtt örülő ember Guiness-rekordjáé is. Közülük talán a szőke lány öltözött legkevésbé ősziesen, noha felül még a nevem mögé is belóg.

A híd előtt az utca közepén jegyzeteket szorongató fiatalok legalább nem ugyanazok, mint az előzőeken, ez becsülendő. Ugyanakkor a felhőkarcolós tengerentúli nagyvárosnak van talán a legkevesebb köze Szegedhez.

És aki hozzám hasonlóan hiányolja az ETR fejlécéből megszokott nagy előadós képet, annak van ez: nincs vigyorgó figura, nem is lett valami szép, de legalább az egyetem logója odafért - erre egyedül egyébként, mivel a többin nem jelenik meg az SZTE semmilyen formában.

Én tudom, a bőség zavara, de tessék választani!