​Illusztráció: a szerző felvétele

Nagyon vicces cikk került ma ki a 444-re. Egyesek elkezdték terjeszteni, hogy az ETR helyére nem a Neptun lép, hanem az egyetem visszaáll a papír alapú adminisztrációra, az úgynevezett indexekre. Az egyetem közkapcsolati igazgatósága így hivatalosan is cáfolta ezt, és azt írták a lapnak, a Neptun bevezetése gond nélkül zajlik.

Nem is értettem, hogy az EHÖK oldalán vajon milyen urban legendekre gondoltak. Mindenesetre link még nincsen, holnap indul a rendszer, addig is itt van róla egy kép az egyetem Facebook-oldaláról (tök ugyanúgy néz ki, mint a többi egyetem Neptunja, fejlécben vigyorgó stockfotókkal, bár a felhőkarcolós hátteret nehezen tudom mire vélni, ott azért az egyetemről készült fotónak illene lennie - az ETR fejlécképe egy, a TIK nagyelőadójában készült fotó volt).

Forrás: facebook.com/univszeged

Pedig az index-konteót (mármint nem az Origó-féle simicskásat, mert tök úgy hangzik) még képekkel is igyekeztek alátámasztani, melyek állítólag a „lektoriból" szivárogtak ki, és üres indexeket, illetve egy 32 512 leckekönyv megrendeléséről szóló papírt ábrázolnak. Holnap reggel amint megnyílik a rendszer, rögtön jelentkezni fogunk a legfrissebb információkkal, tapasztalatokkal a működéséről. Az ETR naptár a leállással ellentétben a Neptun-induláshoz csak a holnapi napot jelzi, pontos időpontot nem.

Forrás: 444

Kapcsolódó cikkek:

 •  SZTE: áprilisban jöhet a Neptun 
 •  Egyelőre az SZTE-n nem lesz elérhető a Neptun mobil alkalmazása
 •  Az SZTE oktatási igazgatója elmondta, kell-e félnünk attól, hogy lefagy a Neptun
 •  Petíciót indítottak az SZTE-n a Neptun bevezetése ellen
 •  A beiratkozások miatt nem lehet nyáron váltani Neptunra
 •  A diákok célja, hogy kijavítsák a Neptun hibáit
 •  Csak három héttel az ETR leállása után indul el a Neptun