Két veszprémi és a két szegedi kézilabdázóra számít a horvát férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára visszatért Lino Cervar.


A januári Európa-bajnokságra házigazdaként készülő horvátok legközelebb májusban edzőtáboroznak majd, a 31 fős keretben pedig a MOL-Pick Szeged irányítója Sandro Obranovic, és a balátlövő Alen Blazevic, valamint Telekom Veszprém kapusa Mirko Alilovic, és a jobbátlövő Marko Kopljar is helyet kapott - írja az MTI.


A március közepén kinevezett Cervar visszahívta a keretbe a tapasztalt beállót, Igor Vorit is, aki 2003-ban a világbajnok, 2004-ben pedig az olimpiai aranyérmes csapatnak is kulcsembere volt.


Kép: lakihegyradio.hu


R%c3%b3zsa2

Seres Rózsa

Mindig is érdekelt a média világa, a középiskola befejezését követően pedig a televíziózás világában is kipróbálhattam magam. Szerkesztő-riporterként leginkább a kulturális témák érdekeltek; miután pedig a bölcsészkarra kerültem, az egyetemi rádió újraindításából is kivettem a részem. Úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy a dolgok valódi arcát mutassuk, és törekedni fogok arra, hogy az olvasók továbbra is megbízható forrásként tekintsenek az oldalra.