A szegediek végig vezettek, a hevesieknek azonban a második félidő elején sikerült egy gólra felzárkózniuk (19-18). A végeredményt viszont ez sem befolyásolta, hiszen végül kilenc góllal, 36-27-re győzték le a Gyöngyös csapatát.


„Gratulálok a Gyöngyösnek a jó meccshez. Remélem, hogy tanulunk a mai meccsből, és felébredünk. Nagyon rosszul védekeztünk, nem engedhetjük meg, hogy 27 gólt kapjunk, hiába játszott jól az ellenfelünk. Támadásban jól kezdtünk, mindig volt gólhelyzetünk. Fontos, hogy visszaszerezzük az önbizalmunkat a védekezésben és jobb ritmusban kézilabdázzunk, ezután jöhetnek a támadások. Jó védekezés nélkül senki ellen nem fogunk nyerni a BL-ben. Bízunk a játékosokban és a munkájukban. Sokkal komolyabb szintre kell eljutnunk, oda, ahol a Veszprém elleni meccsen voltunk” – nyilatkozta a meccset követően Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője.MOL-Pick Szeged - B. Braun Gyöngyös 36-27 (18-13)

(K&H férfi kézilabda liga, 16. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Bán, Szloska).


MOL-Pick Szeged: Sierra - Sostaric 4, Balogh 5/5, Skube 1, Bánhidi 5, Gorbok 6, Källman 1. Csere: Sego (kapus), Zubai, Buntic 5, Gaber 2, Blazevic 1, Bodó 4, Sunajko, Obranovic, Pedro 2. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.


B. Braun Gyöngyös: Holló - Országh 1, Reznicek 6/1, Hegedüs 5, Becsirovics, Juhász K. 1, Kovacsics 2. Csere: Duris 5, Lele 1, M. Mikita 3, Urbán 1, Németh T. 2, Loncar 1. Vezetőedző: Debre Viktor.
Kiállítások: 4, ill. 0 perc.
Hétméteres: 5/5, ill. 1/1.


A tabella jelenlegi állása pedig így néz ki:
Képek: Facebook, pickhandball.hu


R%c3%b3zsa2

Seres Rózsa

Mindig is érdekelt a média világa, a középiskola befejezését követően pedig a televíziózás világában is kipróbálhattam magam. Szerkesztő-riporterként leginkább a kulturális témák érdekeltek; miután pedig a bölcsészkarra kerültem, az egyetemi rádió újraindításából is kivettem a részem. Úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy a dolgok valódi arcát mutassuk, és törekedni fogok arra, hogy az olvasók továbbra is megbízható forrásként tekintsenek az oldalra.