A szerző felvétele

Nem sokkal azután, hogy csellel és erős alkotmányossági kétellyel elfogadták a pártok kampányolását nagyban nehezítő plakáttörvényt, újabb 5,6 milliárd forint közpénzt költenek el kormányzati "tájékoztatásnak" címzett politikai kampányra. Nagyon remélem most már, hogy valamelyik AR-szemüvegre végre ír valaki egy offline AdBlockert. 

Ennyi pénzből persze nem csak plakátok, hanem tévés, rádiós, online és nyomtatott médiás hirdetések is üzenik, hogy "nehogy Soros nevessen a végén", bármit is jelentsen ez. Sok helyen még kinn vannak a kormányzat előző politikai hirdetései, amelyek a szerintük legsikeresebb nemzeti konzultációt köszönték meg, a Párizsi körúton például mindjárt egymás mellett van mind a kettő, így tényleg teljes pompájában élvezhetjük a város szinte összes pontján élvezhetjük a hamisíthatatlan kormánypropagandát.

Az biztos, hogy a Jobbik plakátjai hamarosan eltűnnek, mivel kedvezményesen rakták ki őket, így csak addig maradhatnak, míg a plakáttörvény hatályba nem lép, az LMP paksos népszavazási plakátjairól nincs információnk egyelőre, hogy azok maradnak-e. Mindenesetre idézném Konok Pétert: 

"Tőlem akár a Soros is nevethet a végén, csak legyen már vége."