A Feketesas, a Kígyó és a Kiss Menyhért utcákban megindultak a munkagépek, elkezdődöttek a felújítási munkálatok, amelyek kedvező időjárás esetén három hétig tartanak majd.

A fenti mondatból következik, ha ramaty idő lesz, akkor még tovább fognak áldatlan állapotok uralkodni a belvárosban.

Az elkezdődött felújítási munka annak az 500 millió forintos programnak a része, amely keretében számos szegedi utat és járdát újít fel az önkormányzat.


Mindhárom utcában félpályás útlezárás mellett dolgoznak, így ezeken a szakaszokon parkolási tilalom van érvényben.

A munkálatok során burkolat-kopóréteg csere történik, így eltünnek azok a kátyúk, amelyek megkeserítették a közlekedők életet.

Számolt be a szeged.hu.


szeged.hu

Képforrás

Ambrus

Czeglédi Ambrus Máté

Czeglédi Ambrus Máté vagyok, jelenleg az SZTE TTIK Környezettudományi mester szakos hallgatója. Mindig is érdekelt a sajtó világa, így már egyetemi éveim alatt kipróbálhattam magam karom hivatalos lapjánál, mint cikkíró, később pedig főszerkesztőként. A médiával jelenleg csak hobbiként foglalkozok, de az írásban mindig is örömömet leltem, így kapva-kaptam a lehetőségért, hogy a DailySzeged szerkesztőségébe kerülhessek. Remélem, hogy sokáig a DailySzeged csapatához tartozhatok majd, és cikkeimmel kiegészíthetem a DailySzeged palettáját valami újjal.