Fotó: Kuklis István (Délmagyar.hu)

Két napja nem tudnak aludni a Retek utca és a József Attila sugárút sarkán lévő ATM tíz-húsz percenként megszólaló riasztója miatt a környéken élők. Az OTP-nél azt mondják: köszönik az információt, és arra a vonalra irányítják át a bejelentéseket, ahol ezt már többször megtették.

– Levelem írásakor, csütörtök hajnali 1 órakor is üvölt a sziréna, a környéken lakók nevében követelem, vegyék komolyabban a problémát - szól Udvarhelyi Zsolt levele, melyet az OTP mellett a Délmagyar.hu-nak is elküldött. Információi szerint ezt a pénzintézet munkatársaiknak az automatán feltüntetett telefonszámon már többen jelezték. A lakótelepen több ezer embert érinthet a probléma.

"A nyitott ablaknál alvók éjszakai nyugalmával nincs joga szórakozni az OTP-nek."

- fakadt ki az érintett férfi. A banknál azt válaszolták: „Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét. Megkérjük, hogy a hibás ATM-mel kapcsolatosan szíveskedjen Bankkártya Help Desk vonalunkon munkatársainkkal felvenni a kapcsolatot." Udvarhelyi szerint ez azt jelenti, hogy az eddigi panaszokat el sem olvasták, hiszen éppen itt már többen jelezték a problémát.