A rendezvény 2017. május 30. 9:30 órakor startul, 9:00-től pedig megnyílik a regisztráció. A Rektori Hivatal 2. emeleti Díszterme ad otthont az eseménynek. Adta hírül az SZTEinfo.

A rendezvényen meghívott vendégek, egyetemi vezetők, innovációs szakemberek tartanak előadásokat a tudáshasznosítás meghatározó szerepéről fókuszba állítva az ELI Science Park lehetőségeit. Az SZTE fejlesztési elképzeléseinek és az ipari együttműködések fontosságának bemutatásán túl stratégia megállapodás kerül aláírásra az AUDI HUNGARIA Zrt.-vel.

A délelőtti program keretében az idei évben második alkalommal kerül átadásra az SZTE Innovációs Díja a következő kategóriákban: Leginnovatívabb TDK munkáért, Leginnovatívabb PhD munkáért, Leginnovatívabb kutatómunkáért a műszaki tudományok területén, Leginnovatívabb kutatómunkáért a természettudományok és élettudományok területén.

A délutáni szekcióülések során kiemelt szerepet kap a járműipari trendek és kapcsolódó akadémiai kutatások bemutatása, úgy a partner egyetemek, mint ipari partnerek és kutatók részéről. A párhuzamos szekcióban olyan témákat vonulnak fel, amelyek szorosan kapcsolódnak az SZTE körüli innovációs ökoszisztéma kialakításához, összpontosítva az SZTE Start-up programjára és a tőkepiaci szereplők bemutatására.

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az előregisztráció és a részletes program ezen a linken érhető el.SZTEinfo

Képforrás


Ambrus

Czeglédi Ambrus Máté

Czeglédi Ambrus Máté vagyok, jelenleg az SZTE TTIK Környezettudományi mester szakos hallgatója. Mindig is érdekelt a sajtó világa, így már egyetemi éveim alatt kipróbálhattam magam karom hivatalos lapjánál, mint cikkíró, később pedig főszerkesztőként. A médiával jelenleg csak hobbiként foglalkozok, de az írásban mindig is örömömet leltem, így kapva-kaptam a lehetőségért, hogy a DailySzeged szerkesztőségébe kerülhessek. Remélem, hogy sokáig a DailySzeged csapatához tartozhatok majd, és cikkeimmel kiegészíthetem a DailySzeged palettáját valami újjal.