Ismét Eledelgyűjtést rendez június 17-én, szombaton 9 és 14 óra  között a szegedi Auchan áruházban a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Munkájukat fiatal önkéntesek is segítik.

A Cicamentők időről időre mentik, befogadják, nevelik az utcára tett állatokat, és otthont is igyekeznek találni számukra. Ezeknek a mentett cicáknak, kutyáknak a rendszeres ellátásában jól jön a segítség, akár a szociálisan rászoruló gazdiknak, vagy azoknak a hajléktalanoknak, akiknek sokszor egyetlen örömforrása kutyájuk, macskájuk.


Bárki, bármekkora adománnyal segítheti ezt a munkát, minden eledelcsomagért borzasztóan hálásak az egyesület tagjai!

A hajléktalanokhoz a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül juttatják el az eledelt, a rászorulóknak maguk az állatmentők adják át.

Segítsünk, hogy segíthessenek!


Ambrus

Czeglédi Ambrus Máté

Czeglédi Ambrus Máté vagyok, jelenleg az SZTE TTIK Környezettudományi mester szakos hallgatója. Mindig is érdekelt a sajtó világa, így már egyetemi éveim alatt kipróbálhattam magam karom hivatalos lapjánál, mint cikkíró, később pedig főszerkesztőként. A médiával jelenleg csak hobbiként foglalkozok, de az írásban mindig is örömömet leltem, így kapva-kaptam a lehetőségért, hogy a DailySzeged szerkesztőségébe kerülhessek. Remélem, hogy sokáig a DailySzeged csapatához tartozhatok majd, és cikkeimmel kiegészíthetem a DailySzeged palettáját valami újjal.