Hosszas beszélgetés zajlott egy szombathelyi rendőr és egy idős asszony között, a néni ugyanis nem adott elsőbbséget a másik járműnek, így természetesen össze is ütköztek.

Sokan ezt a helyzetet biztosan „fület-farkat” behúzva kezelnék, és nem állnának le vitatkozni a hatóság embereivel arról, hogyan is okoztunk (egy teljesen elkerülhető) balesetet.

Személyi sérülés szerencsére ugyan nem történt, de a vétkes sofőr bizonyára még sokáig emlékezni fog az esetre, ha mást nem azért, mert az internetre felkerült videóra érkező reakciók előbb-utóbb utolérik őt.Az egyenruhás nem járt sikerrel, és azóta sem tudni, hogy a néni végül elismerte-e a hibáját. Egy valami azonban biztos, ilyen higgadt tájékoztatásban (ilyen dühítő helyzetben) még senkinek nem volt része.

Érdemes megnézni az eseményekről készült, mindössze nyolc perces szösszenetet, hiszen egyrészt minden képkockáért megéri, másrészt pedig, hogy elgondolkodjunk azon, mennyire fontos, hogy odafigyeljünk egymásra mai világban.

Forrás: YouTube/112 Press


R%c3%b3zsa2

Seres Rózsa

Mindig is érdekelt a média világa, a középiskola befejezését követően pedig a televíziózás világában is kipróbálhattam magam. Szerkesztő-riporterként leginkább a kulturális témák érdekeltek; miután pedig a bölcsészkarra kerültem, az egyetemi rádió újraindításából is kivettem a részem. Úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy a dolgok valódi arcát mutassuk, és törekedni fogok arra, hogy az olvasók továbbra is megbízható forrásként tekintsenek az oldalra.