Már javában zajlik az amerikai elnökválasztás, a végeredményt pedig (magyar idő szerint) hajnalban fogjuk megtudni. Az elmúlt másfél év mindkét jelölt számára tartogatott nem várt meglepetéseket, hiszen a kitartó kampányolás közben Clinton és Trump is kapott hideget-meleget, amelyeket szintén tartalmaz az alábbi videó.


James Corden The Late Late Show című műsorában hétfő este Benedict Cumberbatch „vendégeskedett”: a videóban, amelyet az amerikai elnökválasztás alkalmából készítettek James Corden apját alakítja, akinek esti mese gyanánt adja elő a nagyon is aktuális történéseket.

A sztori igaz alapokon nyugszik, hiszen tartalmazza a választási kampány fontos (ám néha furcsa fordulatokkal tarkított) állomásait.A történetnek azonban itt született egy lezárása is, melynek az a lényege, hogy Hillary Clintonnak mindenféleképpen le kell győznie a „nagy narancssárga szörnyet”, hogy végül eljusson a Fehér Házba.


A hat perces videó minden perce kincs, mutatjuk is:

R%c3%b3zsa2

Seres Rózsa

Mindig is érdekelt a média világa, a középiskola befejezését követően pedig a televíziózás világában is kipróbálhattam magam. Szerkesztő-riporterként leginkább a kulturális témák érdekeltek; miután pedig a bölcsészkarra kerültem, az egyetemi rádió újraindításából is kivettem a részem. Úgy gondolom, hogy a mai világban fontos, hogy a dolgok valódi arcát mutassuk, és törekedni fogok arra, hogy az olvasók továbbra is megbízható forrásként tekintsenek az oldalra.